کدهایی که آقا می دهند
استقبال پرشور از رهبری معظم در سفر به استان قم که دیار حوزوین و طلاب محسوب میشود بینظیر بود و قابل تقدیر و همانطور که رسانههای همسو و غیر همسو با جمهوری اسلامی در دنیا به آن اذعان کردند تاکنون استقبال از یک مقام دینی و سیاسی اینگونه نبوده است.
شاید بتوان نقطه اوج مراسمات رهبرگرانقدر انقلاب را جدای از جلسات خصوصی و دیدار با مراجع، دیدار طلاب و حوزوین با ایشان دانست که جمعه شب، تفصیل آن از سیما پخش شد.
در این دیدار حضرت آقا نکاتی را مورد اشاره قرار دادند که امیدواری میرود این نکات مورد توجه قرار گیرد و به مانند دیگر آیندهنگریهای فرمانده کشتی انقلاب همچون شبیخون فرهنگی که اوایل دهه هفتاد بارها در کلام ایشان دیده و شنیده شد اما امروز با رسیدن فرهنگ به درجه "حاد"، مسئولان امر در پی تمهید اندیشی افتادهاند، نادیده گرفته نشوند.
همانطور که بارها در کلام بزرگان و مسئولان، آیتالله خامنهای فردی آیندهنگر و ناخدای راه بلد انقلاب توصیف شدهاند باید اینگونه نتیجه گیری شود که خدمه و یا فرمان برداران مناسبی برای این کاپیتان در کشتی نیست. فرمانده، طوفانهای آینده را چندین سال قبل از فتنه 88 گوشزد میکنند، فرهنگ را توجه می دهند که حالا آخرین نقطه اتکای دشمن است و امروز هم علوم انسانی را اما ما میبینیم که اتفاق و اهتمام خاصی در این حوزه از سوی مولدان علوم انسانی نمیافتد.
رهبر انقلاب سال گذشته، هنوز مدتی از آغاز فتنه نگذشته و کشور در اوج فتنهگری قرار گرفته و در حال غربالگری است سخن از علوم انسانی میزنند و نسبت به این حوزه هشدار می دهند چرا که ایشان میدانند دشمن در فتنه حاضر هم شکست خواهد خورد بنابراین خود را وارد حوزه جدیدی همچون علوم انسانی خواهد کرد، همین اتفاقی که با شدت و سرعت در حال وقوع میباشد.
اکنون می بینیم کتب و بستههای مختلف در حوزه علوم انسانی از فلسفه گرفته تا فقه، قشر فرهیخته و دانشجویان را با خود درگیر کرده است. درست یک ماه پس از فرمایشات رهبری معظم میبینیم که تیم رسانهای جریان فتنه اقدام به انتشار ماهنامهای ویژه علوم انسانی میکند و تماما شاهد آنیم که عدهای در این ماهنامه پررنگ می شوند و جلوهگر که تاکنون ناشناخته بودهاند و اکنون سر بیرون آورده تا دشمن نشان دهد که تا چه اندازه حساب شده عمل میکند و تا چه قدر رهبر انقلاب دشمن شناس هستند و چهقدر خوب حرکات بعدی دشمن را پیش بینی می کنند.
اکنون امام خامنه ای در جمع طلاب استان قم باز هم علوم انسانی را مورد اشاره قرار دادند و فلسفه را مورد تاکید و فرمودند توجه فقه باعث نشود که فلسفه مغفول بماند، فلسفه اسلامی باید در حوزهها مورد توجه قرار گیر و این حوزه ها هستند که باید پاسخگوی شبهات و سوالات فراوانی که در دنیا بوجود می آید باشد و ناظر بر تمام پاسخها، پاسخ بدهد.
این توجه حضرت آقا به حوزه علوم انسانی و توجه دادن کسانی که باید مولد علوم انسانی باشند به شبهه آفرینیها و سوال انگیزیهای دشمن و اینکه باید پاسخ آنها داده شود از همان آیندهنگریهایی است که قطعا در یک پروسه چند ساله از سوی دشمن علیه اندیشه اسلامی شکل میگیرد.
رهبری بازهم نسبت به مباحثی از جمله جهاد و شهادت هشدار دادند که از سوی دشمنان مورد هجمه قرار گرفته و شدت خواهد گرفت اما اینبار نه به صورت آشکارا و عنادورزانه آشکار بلکه به وسیله شبههافکنی و تضعیف روحیه جهاد و شهادت طلبی به گونهای که طی یک نسل بعد یا حتی کمتر، فرهنگ جهاد و شهادت که به گفته رهبری پایه استوار کننده و استحکام بخش نظام جمهوری اسلامی است با نوعی بیتفاوتی، لاقیدی و حتی ضدیت و عاملان و مروجان آن با تمسخر روبه رو میشوند.
نتیجه آنکه رهبری انقلاب شاید 10 سال یا بیش و کم از آن، خطری را گوشزد فرمودندکه وظیفه شناس میطلبد، کسانی که باید لباس رزم دیگری را برتن کنند از جنس اندیشه و علم و محل رزم حوزه علوم انسانی است.